fbpx

Kalmeta, na upit novinarke, nije želio odgovoriti je li bio na razgovoru u Uskoku

Ja ne mislim s Mijatom Stanićem razgovarati preko medija. Podnio sam tri kaznene prijave i mi ćemo se sresti na sudu, pa ćemo tamo razgovarati. Meni ne treba razgovarati preko medija, njemu očito treba, čovjek vjerojatno ima i političkih ambicija ili, tko zna, možda štiti sebe, pa viče na drugoga da se ne bi njega diralo. Ali, nebitan je on u cijeloj ovoj priči – rekao je Kalmeta za Radio Zadar.

Predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić priprema novu prijavu protiv bivšeg ministra Božidara Kalmete. I to, kako je rekao, zbog nepovoljnih kredita, koje su HAC i Autoceste Rijeka-Zagreb podignuli 2009. i oštetili državu – samo na kamatama za 40 milijuna eura. Gostujući u emisiji Pregrijavanje Radio Zadra gradonačelnik Božidar Kalmeta nije želio posebno komentirati najnovije optužbe na svoj račun:

“Ja ne mislim s njime razgovarati preko medija. Podnio sam tri kaznene prijave i mi ćemo se sresti na sudu, pa ćemo tamo razgovarati. Meni ne treba razgovarati preko medija, njemu očito treba, čovjek vjerojatno ima i političkih ambicija ili, tko zna, možda štiti sebe, pa viče na drugoga da se ne bi njega diralo. Ali, nebitan je on u cijeloj ovoj priči” – rekao je Kalmeta.

U razgovoru s  Žanom Morović Rudić, novinarkom Radio Zadra,  Kalmeta nije želio odgovoriti je li bio na razgovoru u Uskoku, , jer smatra da to ne bi trebalo javnost zanimati, ako je bio i ako će biti na tom razgovoru.
To ga ne opterećuje,rekaoje Kalmeta, kao ni Mijat Stanić, već ga opterećuje zapošljavanje i razvoj gospodarstva u Zadru.

Na pitanje je li kontaktirao s Zdravkom Livakovićem, Kalmeta je rekao kako se nije čuo s njim u zadnje vrijeme, jer zna se gdje se on nalazi.

Izvor: HRT Zadar/Zdanas