fbpx

Neno Belan pjevao za darovite učenike

Hrvatski kantautor Neno Belan, uz pratnju grupe Fiumens, bio je ovogodišnji gost glazbenik tradicionalnog Humanitarnog božićnog koncerta Rotary kluba Zadar. U društvu rotarijanaca i njihovih prijatelja, popularni je splitski pjevač preko dva sata u srijedu navečer zabavljao publiku u HNK-u Zadar, podsjetivši ih na svoje najveće hitove poput “A gdje si ti?”, “Zvuci ulice”, “Pričaj mi o ljubavi”… i dakako brojne druge. Rotarijanci su, sudeći po reakcijama publike, glasnim skandiranjem i zajedničkim pjevanjem s Nenom, i ove godine “pogodili u sridu”, dovodeći u Zadar još jednu glazbenu zvijezdu samog vrha hrvatske estrade.

Prekjučerašnji program u kazalištu vodila je Tamara Šoletić, zahvalivši u ime organizatora svim okupljenima na njihovoj nesebičnoj gesti podrške potrebitima. U kratkom izlaganju podsjetila je publiku što su ciljevi Rotary kluba, što stoji u fokusu djelovanja ovog svjetskog udruženja.

– Opći cilj rotarijanstva je poticanje i njegovanje ideala služenja, promicanje međunarodnog razumijevanja, dobre volje i mira. Ove godine pomažemo dvoje mladih, darovitih učenika glazbene škole Blagoje Bersa i na tome vam zaista hvala, naglasila je Tamara.

Izvor: Zadarski list/ZDanas