fbpx

Škoro pjeva zadarskoj publici

Sutra, 20. prosinca u Hitch baru nastupa Miroslav Škoro. Do ponoći je cijena ulaznice 30 kuna, a od ponoći 50 kuna. Početak je u 23 sata.

– Raduje me dolazak u Zadar, tu sam održao nekoliko izvrsnih koncerata u dvorani Jazine. Zadarska publika je temperamentna, zna se dobro zabaviti i zato očekujem odlično glazbeno druženje, naglašava popularni pjevač.

Škoro je rodom Imoćanin, a godinama je ljetovao u Starigradu pa su mu, kako dodaje, ovi prostori, a svakako i mentalitet ovdašnjih ljudi dobro poznati, dodaje.

– Rekao bih da se publika u Zadru i ja jako dobro prepoznajemo, da smo na istoj valnoj dužini. A kada tome dodamo i ovo posebno predblagdansko ozračje, siguran sam da ćemo svi skupa barem na ta dva sata, koliko koncert uobičajeno traje, zaboraviti na sve brige koje nas tište, da ćemo kroz pjesmu, smjeh i one pozitivne vibracije koje glazba pruža zajedno uživati, ističe Škoro.

S obzirom da Škorina karijera traje popriličan broj godina, hitova neće nedostajati, od svima znanih Milo moje, preko Svetinje i brojnih drugih uspješnica do novije Kad se laste kući vrate, koja će se naći na novom albumu.

– Album je u pripremi, ako sve bude išlo po planu, izaći će u prvoj polovici iduće godine, naglašava Škoro.

U međuvremenu, osim vlastitog albuma, slavonski pjevač radi i na nosačima zvuka drugih pjevača. U okviru svoje diskografke kuće Campus Škoro radi na realizaciji kompilacijskog albuma Zorice Kondže, a u planu je i suradnja s Tedijem Spalatom te Mladenom Grdovićem.

Izvor: Zadarski list/ZDanas