fbpx

Sportaši na modnom zadatku

Kako se snalaze na modnoj pisti pokazat će sportašice Amy Lovrić, Nina Hrabrov, Mladenka Vrkić, Lara Nikpalj i Antonia Erslan
Košarkaši KK Zadar, košarkašice ŽKK Zadar i odbojkašice ŽOK Zadar u četvrtak će u Hitch baru nositi humanitarnu reviju “Ljubav za ljubav”, prihod koje ide za Opću bolnicu Zadar. Organizatorice događanja, Anita Maričić i Antonia Grubić, u suradnji s Hitch barom, pozivaju Zadrane da svojim dolaskom pridonesu uspjehu revije, da u ovo predblagdansko vrijeme pokažu veličinu svog srca i pomognu svima nam potrebnoj Općoj bolnici Zadar. Novac će se skupljati putem ulaznica koje će iznositi simboličnih 20 kuna pa preko tombole do direktnih donacija. Sportaši će nositi asortiman Sport&moda trgovina, robne marke Nike, Puma i Converse.

Anita naglašava kako im još predstoji izabrati košarkaše koji će nositi reviju, dok su odbojkašice i košarkašice već izabrali. Kako se snalaze na modnoj pisti, jesu li jednako uspješni kao i na sportskom terenu pokazat će Amy Lovrić, Nina Hrabrov, Mladenka Vrkić, Lara Nikpalj i Antonia Erslan. Početak događanja je u 20 sati.

Izvor: Zadarski list/ZDanas