fbpx

Sreća drugih i u Tvojim je rukama

Studenti 3. godine Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru organiziraju humanitarnu akciju za pučku kuhinju „Sv. Vinko Paulski“.

Akcija pod nazivom „Sreća drugih i u Tvojim je rukama“ trajat će od utorka, 10. prosinca do subote, 14. prosinca, od 9 do 13 sati na 4 lokacije u gradu: na Narodnom trgu, ispred Doma hrvatske mladeži (kod studentske menze), kod tržnice u City Galleriji te na Novom kampusu (Ul. Dr. Franje Tuđmana 24i). Građani će na štandovima moći ostaviti prehrambene namirnice (brašno, tjestenina, ulje…), posuđe (tanjure, čaše, šalice, plastične posude i sl.), odjeću, sanitarne, higijenske te ostale potrepštine koje mogu dobro doći pučkoj kuhinji i njezinim korisnicima.

ŠTO: Humanitarna akcija za pučku kuhinju
KADA: 10.12.-14.12. 9-13h
GDJE: štandovi na Narodnom trgu, City Galleria, Novi kampus, DHM
KAKO: Prikupljaju se prehrambene namirnice, sanitarne i higijenske potrpštine, posuđe…

Studenti pozivaju građane i tvrtke da se odazovu akciji i da svojim dobrovoljnim prilogom, ma kako malen on bio, uljepšaju ovo božićno vrijeme onima kojima je pomoć prijeko potrebna, ali i da im pokažemo kako nisu zaboravljeni.

Gotovo svaki dan prolazimo pored korisnika pučke kuhinje i u ove blagdanske dane željeli smo im barem malo pomoći i nadamo se da će se naši sugrađani odazvati ovom pozivu, jer kako kaže naš slogan Sreća drugih i u Tvojim je rukama – poručuju zadarski studenti.

 Izvor: HRT