fbpx

Počelo suđenje vlasniku modne agencije Kristina Ivici Jurišiću za podvođenje

Na splitskom Općinskom sudu danas je počelo suđenje vlasniku modne agencije Kristina Ivici Jurišiću, i to za podvođenje svojih mladih modela. Uz njega, za pomaganje pri jednom kaznenom djelu optužen je i dubrovački HDZ-ovac Marijo Šačić.

Jurišić se ne smatra krivim za veći dio optužnice. Kako nije precizirao za što je kriv, a za što nije, sutkinja Tea Budimlić čitala je točku po točku optužnice Općinskog državnog odvjetništva u Splitu pa se tako čulo da su za seksualne usluge platili i poznati dugopoljski građevinar Ljubo Marasović te župan Zlatko Ževrnja.

Župan Ževrnja dao dvaput po šest tisuća kuna za seksualne usluge prekoputa bolnice?!

Marasović je, po optužnici, platio 500 eura, a Ževrnja dvaput po 6 tisuća kuna za usluge u stanu prekoputa splitske bolnice.

I jedan i drugi u medijima su demantirali bilo kakvu vezu s ovim slučajem te kategorički negiraju da su bili s prostitutkama iz agencije Kristina.

Ževrnja nam je čak kazao da smatra kako ga na ovaj način žele diskreditirati u njegovom političkom radu, no veliki seks skandal otkriven u ljeto 2012. godine za njega je prošao u tom smislu potpuno bezbolno, jer je lani na lokalnim izborima bez neke veće muke postao župan splitsko-dalmatinski.

Jurišić ostao bez branitelja

Na današnjem ročištu Jurišić je ostao bez svog branitelja Srđana Granića. Kako Jurišić tvrdi da je bez ikakvih prihoda i lošeg imovinskog stanja, zatražio je da mu se branitelj dodijeli na trošak suda, odnosno, državnog proračuna.

Šačić se drži puno bolje. On nema takvih problema. I dalje ga zastupa Vinko Gulišija, samo što se od izbijanja afere riješio terenaca Jeep Compass i Mercedes ML pa tako sada vozi Smart i skuter Yamaha. Nije više na bolovanju, nego se vratio na posao u Grad Dubrovniku.

Izvor: Index.hr