fbpx

SCHUMACHER PRVI PUT OTVORIO OČI L’Equipe tvrdi: “Michaela počinju buditi iz kome!”

Michael Schumacher nakon više od mjesec dana u induciranoj komi prvi put je otvorio oči, piše njemački BIld navodeći izvore francuskog L’Equipe. Sjajna je to vijest, tvrde njemački neurolozi, koji se uvjereni kako i mali treptaj oko znaći da stvari idu na bolje.

U srijedu su se pojavile informacije kako će francuski liječnici početi s procesom buđenja iz kome velikog šampiona. No, tu vijest je već u poslijepodnevnim sati opovrgnula glasnogovornica Schumacherove obitelji.

– Doza lijekova se smanjuje kako bi počeo proces buđenja, koji bi mogao potrajati neko vrijeme – priopćila je Sabine Kehm.

Kehm je rekla da je Schumacherovo stanje i dalje stabilno. U priopćenju se ponavlja poziv da se poštuje pravo na privatnost bolesnika, njegove obitelji i njegovih liječnika.

Kehm je objavila i da Schumacherova obitelji od srca zahvaljuje na svim porukama podrške iz cijelog svijeta.

No, s druge strane, glavni urednik pariškog sportskog dnevnika tvrdi kako su informacije o početku buđenja Schumija iz kome apsolutno točne. Iz L’Equipe uvjeravaju kako imaju vrlo pouzdane izvore u bolnici gdje se Nijemac nalazi i da čvrsto stoje iza svega što su objavili.

Izvor: JL