fbpx

Evo kako je Linić objasnio zašto je na konvenciji SDP-a sjedio sam u zadnjem redu

– Zašto sam tu sjeo? Pa zato što sam došao među zadnjima i jednostavno sam sjeo tu gdje jesam. Za vas je to očito zanimljivo- objasnio je ministar Linić raspored sjedenja.

Kao što smo i pisali veliki sukob koji bukti između premijera Zorana Milanovića i vrlo utjecajnog ministra financija Slavka Linića zasjenio je u velikoj mjeri sve što su premijer i ministri govorili o dvije godine mandata i planovima što još planiraju napraviti u iduće dvije godine. Dovoljno je bilo samo da ministar Slavko Linić uđe među posljednjima u dvoranu i sjedne sam u zadnji red dok su svi ostali ministri iz Vlade sjedili u prvim redovima.

Da li je to ministar Linić napravio namjerno ili ne zna samo on. No činjenica je da su se time morali baviti njegovi kolege u vladi odgovarajući na znateželjna pitanja novinara.

– Zašto sam tu sjeo? Pa zato što sam došao među zadnjima i jednostavno sam sjeo tu gdje jesam. Za vas je to očito zanimljivo- objasnio je ministar Linić raspored sjedenja.

Ministra poduzetništva i obrta pitali smo kakvu su poruku poslali time što su svi iz vlade sjedili u prvom redu, a jedan od najvažnijih ministara sam u zadnjem redu. Vidno nervozni Maras spočitnuo je novinarima kako misli da građane puno više zanima to što je SDP napravio u zadnje dvije godine nego tko gdje sjedi.

Marasa smo pitali i kako to da Linić nije bio govornik pošto su ministri u svom govoru u više navrata naglasili kako je fiskalizacija jedan od najvećih uspjeha vlade.

– Tu smo došli zbog građana, zbog članova stranke da im objasnimo što smo dosad napravili i što ćemo u iduće dvije godine raditi, a ne da objašnjavamo tko je i zašto o čemu govorio- rekao je Maras.

Izvor: Večernji list