fbpx

Erol Gaši predsjednik Upravnog vijeća Centra za socijalnu skrb Zadar

Erol Gaši, SDP-ov gradski vijećnik, na prvoj je sjednici novog Upravnog vijeća Centra za socijalnu skrb Zadar izabran za predsjednika, a njegova stranačka kolegica, također gradska vijećnica Iva Šestan, imenovana je za zamjenicu.

Time su ponovno ispunjeni svi uvjeti za normalno funkcioniranje Upravnog vijeća ove ustanove.

Prije gotovo dva mjeseca, podsjetimo, tri od pet članova UV Centra podnijela su neopozive ostavke nakon čega je Ministarstvo socijalne politike i mladih imenovalo nove članove. Osim Gašija i Šestan u Upravno vijeće imenovan je i Ivan Matešić, a oni su zamijenili Šimu Vuleliju, dr. Nadiju Cavenago Morović i Tatjanu Petrić koji su odstupili zbog nezadovoljstva radom ravnateljice.

U Upravnom vijeću ostali su Dubravka Dragaš u ime Županije, te Snježana Rogić koja predstavlja djelatnike Centra za socijalnu skrb.

Njihov bi mandat trebao potrajati do 16. lipnja 2016. godine.

Zadarska županija raspisala natječaj za novog pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo

Na javni natječaj kojeg je krajem ožujka Zadarska županija raspisala za novog pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo javilo se sedam kandidata.

Dosadašnji pročelnik za gospodarstvo u Zadarskoj županiji Dario Ivankov podnio je prije skoro mjesec i pol dana ostavku na ovo mjesto, na kojem se nalazio od siječnja 2009. godine.

Kad se odabere novi pročelnik Odjela za gospodarstvo Ivankovu će se sukladno Zakonu o lokalnim službenicima i namještenicima ponuditi niže radno mjesto sukladno njegovoj stručnoj spremi. Po svemu sudeći on će ipak ostati u Odjelu i to na mjestu pomoćnika pročelnika.

Iz Županije doznajemo da će kandidati početkom sljedećeg tjedna biti pozvani na testiranje, odnosno obaveznu provjeru znanja i sposobnosti kandidata, a poziv će do kraja ovog tjedna biti objavljen na mrežnim stranicama Zadarske županije.

Izvor: Zadarski list/ZDanas