fbpx

Let 3 večeras u Zadru

Bend iza sebe ima već 27 godina rada, izdali su 9 albuma i još uvijek iznenade na svim svojim nastupima
Let 3, vrhunski rock performeri i zabavljači, nastupit će večeras u Maraschino baru. Bend iznimno cijenjen od publike i kritike, zbog vrhunske svirke i beskompromisnih nastupa ispunjenih ludim performansima, u Zadru već ima svoju bazu sljedbenika te nema sumnje kako će se i ovoga puta tražiti karta više.

Bend iza sebe ima već 27 godina rada, a izdali su 9 albuma. Iako su već dosta puta nastupili u Zadru teško je reći što nas očekuje, a kako bi rekli njihovi pravi fanovi, na svakom koncertu Let 3 isporuči veliku porciju dobre muzike, performansa i polustriptiz showa. Let 3 navodno radi na novom albumu, iako je tek nedavno izdan i album Leta 2, pa se tako nadamo da bismo uz stare stvari poput “Vjeran pas”, “Profesor Jakov”, “Mamne baneta”, “Dijete u vremenu”, “Droga” i legendarnih “Nafta” i “Izgubljeni”, mogli čuti i nešto novo.

Let 3 je nastao 1987. godine od članova nekoliko riječkih bendova, a tijekom godina napravili su velike stvari na domaćoj glazbenoj sceni te su uz glazbeni dio, posebno razvili svoj vlastiti stil u scenskoj i multimedijalnoj umjetnosti. Brojnim albumima i glazbenim nagradama, koje uključuju i nekoliko nagrada Porin, potvrdili su kultni status regionalne rock grupe.

Cijena ulaznice je 50 kuna, a koncert bi trebao započeti oko ponoći.

Izvor: Zadarski list/ZDanas

Foto: Stipe Surać