fbpx

MARKO PUPIĆ BAKRAČ: Do kada će Reno Sinovčić neograničeno i bez ikakve kontrole koristiti resurse NK Zadra?!

Objavljujemo pisma vijećnika u Gradskom vijeću Marka Pupića Bakrača vezanih uz NK Zadar u cijelosti:

GRADONAČELNIK
BOŽIDAR KALMETA
Narodni trg 1
23 000 Zadar

PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA
ŽIVKO KOLEGA
Narodni trg 1
23 000 Zadar

Poštovani,

Kao što vam je vjerojatno poznato Reno Sinovčić je 20.05. 2014 godine održao konferenciju za novinare u prostorijama NK Zadra. Na navedenoj konferenciji koja nije imala nikakve veze sa NK Zadrom Reno se obrušio na državne institucije poreznu upravu i policiju kao i na pojedince sa kojima je u sukobu. Dakle prostorije koje koristi NK Zadar na navedenoj konferenciji iskoristio je za osobna razračunavanja koja nemaju nikakve veze sa sportom.

Molim vas da mi odgovorite na slijedeća pitanja:

U čijem su vlasništvu prostorije koje koristi NK Zadar ?

Do kada će Reno Sinovčić neograničeno i po vlastitoj volji bez ikakve kontrole koristiti resurse NK Zadra udruge građana koja se financira iz gradskog proračuna ?

Što kanite poduzeti kako bi sankcionirali navedeni ispad i spriječili slične u prostorijama športske udruge NK Zadar ?

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač


PREDSJEDNIK HNS-a
DAVOR ŠUKER
Ulica grada Vukovara 269 A
10 000 Zagreb

Poštovani gospodine Šuker

Dana 20.05.2014 godine Reno Sinovčić je održao konferenciju za novinare u prostorijama NK Zadra. Na konferenciji nije bilo govora o nogometu i NK Zadru već je Reno Sinovčić navedenu konferenciju iskoristio za osobna razračunavanja koja nemaju nikakve veze sa sportom. Poznat je stav FIFE i UEFE kao i Hrvatskog nogometnog saveza a koji najstrože brani miješanje politike i svega što nema veze sa nogometom u klubove i savez. Stoga me zanima koje sankcije i mjere namjeravate poduzeti kako se slične stvari ne bi ponovile u prostorijama NK Zadra ?

U prilogu vam šaljem članke koji se odnose na navedeni incident.

Na znanje :

-Željko Jovanović ministar znanosti,obrazovanja i sporta
-Sabina Glasovac pomoćnica ministra znanosti,obrazovanja i sporta
-Petar Skansi pomoćnik ministra znanosti,obrazovanja i sporta

Vijećnik u Gradskom vijeću Grada Zadra
Marko Pupić-Bakrač


Upitali smo vijećnika u Gradskom vijeću Marka Pupića Bakrača za izjavu povodom slanja upita vezanih uz korištenje resursa NK Zadra:

Jasno mi je da polupismen čovjek ne razumije značenje riječi mobing te da naplatu poreznog duga naziva mobingom. Jasno mi je i da takva osoba ne razumije da se prostorije športske udruge ne smiju koristiti za politiziranje i osobne obračune. Pitam se samo dokle će se to tolerirati od strane gradske uprave koja je stanje u NK Zadar trebala odavno rasčistiti.

I još nešto s obzirom da je Reno na spomenutoj konferenciji izjavio da nema povjerenje u policiju i da s njom neće surađivati nego da će surađivati sa DORH-om da li to znači da će Ivan Galović obavljati posao za Rena Sinovčića ?

ZDdanas