fbpx

Massimo u petak na Višnjiku!

Massimo i Zadar imaju sponu koju je teško prekinuti. Svoja prva obiteljska iskustva Massimo je crpio gledajući zadarsku obitelj svoje supruge Eni, a svoju ljubav prema gradu vraćao je Zadranima pjevajući tradicionalno za Uskrs. Ove je godine odlučio dašak magije, koja se razvila na koncertima povodom Valentinova, donijeti i u Zadar. U petak 9. svibnja od 21 sat na koncertu u dvorani Krešimir Ćosić dočekat će vas imperesivna produkcija. Naime, Massimo je sam osmislio binu za koncert pa je odlučio pokazati ga svojim Zadranima. Uz pratnju proširenog benda glasom će Vas provesti kroz kajdanku sačinjenu od hitova: „Sjaj u tami“, „Indija“, „Zar više nema nas“, „Suze nam stale na put“, „Dijete u meni“ i mnoge druge.
“Kao što svoj glazbeni život dijelim u nekoliko bitnih faza tako je posljednja i možda najuspješnija faza krenula upravo sa snimanjem videa za pjesmu „Iz jednog pogleda“. Već sam snimajući na mulu pored Marexa, ispred oronulog Bagata pa u Muzeju stakla, imao neki dobar osjećaj da će napokon ustrajnost i trud početi vraćati plodove. Iako sam rođen u Puli, Zadrani znaju do koje mjere sam obiteljski vezan za taj grad. Tako da, ustvari, Zadar smatram ishodištem svih najvećih uspjeha. Imajući sve to u vidu, što reći, nego napravit ćemo najljepšu glazbeno-vizualnu priču i od sveg gušta je dati Zadrankama i Zadranima”, kazao je Massimo.

Za kraj podsjećamo Vas da je relativno malen broj ulaznica za centar Višnjik u prodaji, pa ukoliko želite „zapaliti srce koje šuti” potražite ulaznice na sljedećim prodajnim mjestima: Eventim, agencija Aquarius , Dallas Music Shop, Tisak Media (Supernova) itd.

www.eventim.hr
Parter/stajanje: 90 kn
Tribine:130 kn
VIP tribine: 150 kn

ZDanas