fbpx

Prodano već 4.000 ulaznica za Mišin biogradski koncert

Kralj domaće zabavne glazbe Mate Mišo Kovač održat će 27. lipnja koncert na Gradskom stadionu u Biogradu na Moru.

Kolika je jagma za kartama u Zadarskoj županiji i Dalmaciji, za pjevačem koji je prodao preko dvadeset milijuna ploča, čije su tiraže singlica i “long plejke” dostizale vrtoglavih 400.000 do pola milijuna primjeraka, govori podatak da su sve promo karte prodane.

Usprkos tome što je javnost okupirana Svjetskim nogometnim prvenstvom, u prodaji je ostao tek manji broj karata za VIP ložu, tribinu, parter i “fan pit”. Do koncerta je ostalo još tjedan dana, a već sada prodano je oko četiri tisuće ulaznica.

Karizmatični pjevač iznimne estradne karijere i iz današnje perspektive nedostižne dvadesetmilijunske naklade, malo koga ostavlja ravnodušnim i svojom glazbom i svojim životom. Najveća legenda zabavne glazbe na ovim prostorima još ne posustaje te je pravi magnet koji na svoje koncerte privlači i mlađu i stariju publiku. Dok Mišo pjeva, nitko ne sjedi, publika je na nogama pjevajući s njim svaku riječ.

Cijene preostalih ulaznica za veliki Mišin koncert prodaju se od 80 kuna za parter, “fan pit” 90 kuna do tribine 120 kuna. Za VIP ložu čija je cijena čak 350 kuna organizator će zbog velikog interesa preostale karte najvjerojatnije izvlačiti na bubanj.

Izvor: ZL/ZDanas