fbpx

Zdravko Čolić spreman je za Višnjik

Zdravko Čolić nedavno je koncertnim mega spektaklom oduševio Skopje, a u nedjelju će isto ponoviti i u Zadru. Nakon 30 godina od posljednjeg zadarskog nastupa, nakupilo se hitova, ali i emocija pa nema sumnje kako je 8. lipnja u 20 sati, Dvorana Krešimira Ćosića, zapisan u kalendaru brojnih Zadrana i Čolinih obožavatelja iz cijele županije i srednje Dalmacije.

Iako se koncert trebao održati još u svibnju, Čolić je fanove iznenadio odgodom koncerta, a potom ih još jednom oduševio. Naime, u međuvremenu se pridružio brojnim humanitarnim akcijama kojima se prikupljala pomoć za Slavoniju i druga poplavama pogođena područja u Bosni i Srbiji. I njegov koncert u Skopju bio je i humanitarnog karaktera u istu svrhu.

– Dragi prijatelji, zbog okolnosti koje su bile, katastrofalne poplave u regiji, najmanje mi je bilo do pjesme. Zbog te cijele situacije nekako steglo mi se u duši, kad vidim u regiji što se sve događalo. Iskreno, emotivno sam i ja bio slab. Obzirom da dugo nisam bio u Zadru i u srednjoj Dalmaciji mislim da bih volio proći kroz neke pjesme koje nas vežu vremenom godinama. I uz moje goste klapu Niko, da damo još malo podrške. Vidimo se u nedjelju, 8. lipnja u Krešinoj dvorani, u 20 sati. Voli vas vaš Zdravko Čolić – poručio je Čola svojim obožavateljima.

Ulaznice za koncert prodaju se po cijenama: 200 kuna (VIP tribina), 150 kuna (VIP stajanje – fan pit), 130 kuna (tribina 1), 110 kuna (tribina 2 i parter). Ulaznice se mogu kupiti u TA Aquarius, na štandu mobitel opreme Kristijano – City Galleria i u A&R Rent-a-car i mjenjačnice. Vrijede i kupljene ulaznice sa starim datumom odgođenog koncerta.

Izvor: Zadarski list/ZDanas