fbpx

Mjuzikl Footloose u ljetnom izdanju u Zadru

Prvo morsko izdanje ostavit će Vas bez daha na jednoj od najljepših pozornica svijeta na otvorenom – zadarskom Forumu. Maja Šuput, Mario Valentić, Damir Kedžo, Bojan Jambrošić i Nikola Milat predvode sjajan ansambl glumačkih i glazbenih zvijezda koji će u nadolazećim ljetnim mjesecima zabavljati posjetitelje diljem hrvatske obale. Jedinstvena izvedba svjetske uspješnice na Forumu nas očekuje u utorak, 05. kolovoza u 21.30 sati.

Mladi izvođači, talentirani pjevači, glumci i plesači, do sada su oduševili desetke tisuća gledatelja te uz sjajnu koreografiju, raskošnu rasvjetu, šarene kostime, odlično pjevanje i uvježbanost ansambla zajamčili pravi broadwayski doživljaj na jedinstvenoj lokaciji Foruma.
„Igrati na Forumu za mene je poseban doživljaj koji očekujem s nestrpljenjem, a našem Footloose ljetnom druženju veselim se kao maturalcu. Jedva čekam nastupiti u Zadru i blizu mora na otvorenom doživjeti mjuzikl na potpuno nov način!“- otkrio je glazbenik i glumac Damir Kedžo.
Ulaznice za izvedbu na zadarskom Forumu mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr. po pretprodajnoj cijeni od 130 i 150 kuna te na dan izvedbe po cijeni od 150 ili 170 kuna.

Više informacija o glazbenom i plesnom spektaklu Footloose možete pronaći na adresi www.footloose.com.hr/ a kratku video najavu pogledajte ovdje.

ZDanas