fbpx

Natali Dizdar u Arsenalu održala koncert

U sklopu koncertne turneje kojom obilježava desetogodišnjicu karijere u petak je u Arsenalu koncert održala Natali Dizdar. Mlada se hrvatska glazbena zvijezda na pozornicu popela s pola sata zakašnjenja, otvorivši nastup pjesmom »Istina«.

Dobro raspoložena, odjevena u ultra kratku haljinicu tigar uzorka i »starke« Natali se, nakon pozdrava i zahvale na dolasku publici, zahvalila i jednom poznatom svjetskom mobitel proizvođaču, koji sponzorira njenu koncertnu turneju, ne zaboravivši ni predstaviti momke iz pretećeg benda, naglasivši kako je većina od njih s njom od samih početaka karijere. A ta se činjenica itekako mogla čuti i osjetiti po njihovoj međusobnoj interakciji, skladu glazbene podloge i njenog nevjerojatnog glasa koji je doduše na trenutke znao i »zaškripati« zbog mikrofonije pa se pjevačica u jednom trenutku obratila i ton majstoru, obećavši da će paziti kako drži mikrofon.

Jedan za drugim nizali su se njeni hitovi, pjesme koje ne samo da su obilježile njenu karijeru, već i diskografsku industriju Hrvatske u doba kada su bile aktualne i kada su brojile razne nagrade i priznanja kojih u ove mlade pjevačice svakako ne nedostaje. Njen je kvalitetan vokal istom onom snagom kojom dominira na nosačima zvuka odjekivao i prostorom najvećeg zadarskog multimedijalnog centra, što je publika itekako znala prepoznati, snažnim i glasnim pljeskom dajući joj do znanja da se dobro zabavlja.

– Jel’ vam lijepo?, upitala je u jednom trenutku Natali okupljene te umjesto konkretnog odgovora dobila još glasnije i snažnije skandiranje. Arsenal je te večeri bio sasvim solidno popunjen, a veći dio publike je došao izvan Zadra. Prednjačili su Zagrepčani, stanovnici grada u koji se pjevačica odselila iz rodnog Sukošana još s 18 godina. Dobro upoznati s njenim glazbenim opusom pjevali su zajedno s njom uspješnice poput »Dan po dan«, »Gazio si me«, »Mjesecu je dosadno«, »Ne daj«, »Stranac« i »Zamijenit ću te gorim«, a nije nedostajali ni plesa, posebice na bisu kada je pjevačica zaključila koncert otpjevavši još jednom svoj veliki hit »Grijeh«.

Izvor: Zadarski list/ZDanas