fbpx

Severina oduševila Zadrane!

Seve toliko voli miris kamiona da ga je čak i opjevala u pjesmi ‘Gas, gas’, a sada se, izgleda, ta ljubav u njoj ponovo probudila i nije mogla odoljeti, kada je već kamion bio tamo, i okinuti par fotki.

Mnogi su u Vodicama, kao i u Zadru ‘poljubili vrata’ jer je interes za Sevkin koncert bio daleko veći od kapaciteta kluba. Publiku je zagrijala hitom ‘Brad Pitt’ a potpuno ludilo je nastupilo kada je zapjevala aktualni hit, koji obara sve rekorde, ‘Uno momento’.

f16d7cfacd2f9d41519c09300c3363c6_gallery_single_view

Severina je usred noći pozirala ispred bijelog kamiona, a ovaj izbor mjesta za slikanje iznenadio je i njezine obožavatelje na Facebooku. Jedan od njih se zapitao i hoće li Seve gostima kluba pjevati ili će ih negdje odvesti.

5631cd109d308613f27f9ab0ccf1eb75_gallery_single_view

Pjevačica je sinoć nastupila u Zadru, a prije samog nastupa na Facebooku je objavila fotografiju u izazovnoj, uskoj, crno-bijeloj kombinaciji i uz nju napisala, “Hitch bar, jeste li spremni za puni gas”.

Iako se inače puno više potrudi oko ‘scenografije’ za svoje fotke, Severina je vjerojatno pozirala ispred kamiona kako bi obožavatelje podsjetila na svoj hit ‘Gas, gas’.

Izvor: RTL/Dnevnik.hr

Foto: Filip Brala/Pixsell