fbpx

Filipi pobjedom debitirao u WSB-u

Sve čestitke zaslužuje boksač zadarske Zlatne rukavice Josip Bepo Filipi za svoj premijerni nastup u Svjetskoj seriji. Protiv Rumunja Jitarua dominirao je tijekom svih pet rundi te je na kraju uvjerljivo i slavio.

Na najbolji mogući način pobjedom je u Londonu u Svjetskoj boksačkoj ligi za China Dragonse debitirao zadarski teškaš Josip Bepo Filipi. Jednoglasnom odlukom sudaca nakon pet rundi bio je bolji od Rumunja, Ionuta Mirela- Jitarua.

I više nego zadovoljan, očekivano bio je Bepo poslije meča te nam je prenijeo svoje prve dojmove.

„Presretan sam, što drugo, ovo je za mene bio debi kao iz snova. Odradio sam borbu dosta kvalitetno, svih pet rundi sam bio bolji i pobjedu sam zaslužio. Odlično sam se osjećao u ringu, treme nije bilo, zaželio sam se boksa i ovo mi je velika motivacija za dalje“.

Nekoliko riječi o svojoj momčadi China Dragonsima.

„Samo riječi hvale, stigao sam u London prije tri dana, upoznajemo se. Svi su mi na raspolaganju i vjerujem da ćemo skupa ostvariti dobar rezultat. Šteta što nismo slavili u Londonu, ali bit će prilike nadoknaditi ovaj poraz“.

Nažalost, kao što je Bepo ranije istaknuo u ukupnom srazu slavili su British Lionheartsi 3:2. Sljedeće mečeve Filipijeva momčad imat će u Kini 23. siječnja kada će ugostiti Russian Boxing team.

Izvor: HRT/ZDanas