fbpx

Kapović dogovorio promociju otoka u beogradskom restoranu Živka Šarića

Dogovor za drugi uzastopni nastup i prezentaciju otoka Vira na međunarodnom turističkom sajmu u Beogradu, prezentacija i organiziranje cocktail partyja na proljeće ove godine u rezidenciji Veleposlanstva Republike Hrvatske na Dedinju te gastro party na kojem bi ugostitelji iz Zadarske županije predstavljali dalmatinsku gastronomsku ponudu u jednom od najekskluzivnijih beogradskih restorana „Milošev konak“ – rezultati su četverodnevnog radnog boravka načelnika Općine Vir Kristijana Kapovića u Beogradu.

Načelnik Kapović boravio je u glavnom gradu Srbije od 12. do 15. siječnja i na sastanku s veleposlanikom RH Gordanom Markotićem i savjetnicom Veleposlanstva za gospodarstvo gospođom Božinović, dogovorio druženje, nastup i prezentaciju otoka Vira na velikom međunarodnom turističkom sajmu u Beogradu od 19. do 22. veljače 2015. godine, kao i proljetni cocktail party u rezidenciji Veleposlanstva Republike Hrvatske na Dedinju za predstavnike medija, gospodarstva, kulture i estrade Beograda i cijele Srbije.

Uz to, Virani će i organizirati gastro party s gostovanjem ugostitelja Zadarske županije u ekskluzivnom restoranu „Milošev konak“ vlasnika Živka Šarića, Zadranina koji živi i radi u Beogradu i koji će pružiti svu potrebnu logistiku.
Dogovorena je i medijsko-marketinška suradnja s nacionalnim srpskim televizijskim kućama Happy TV i TV Pink te lokalnim televizijama TV Studio B i BN TV, koji se preko kabelskih operatera gledaju na prostorima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Također je načelnik Kapović imao sastanak s najvećom srpskom televizijskom zvijezdom informativnog programa Milomirom Marićem, autorom emisija „Goli život“ i „Ćirilica“ koji su nacionalno najgledaniji talk show programi u produkciji Happy TV-a. Sastanak je završio pozivom načelnika Kapovića da Marić kao najveća televizijska zvijezda posjeti otok te bude virski gost, što je Marić s velikim zadovoljstvom i prihvatio.

Izvor: Zadarski.hr/ZDanas