fbpx

Hrđa na novouređenoj fasadi zgrade Poliklinike!

Još nije poznat datum tehničkog pregleda zgrade Poliklinike Opće bolnice Zadar, a kad će biti – ne zna se.

Nakon što se sve malo odužilo s ugradnjom generatora pa s ispitivanjem na glavnom električnom priključku na HEP ODS d.o.o. Elektra Zadar, sad je zapelo na sustavu za grijanje.

No, ništa više od toga Mirjana Mrčela, sanacijska upraviteljica Opće bolnice Zadar, nije nam mogla reći jer izgleda da je došlo do poteškoća u komunikaciji između Bolnice i izvođača radova.

poliklinika-060215-hrdja

– U tijeku su i dalje ispitivanja na sustavu za grijanje i građevinari se ne izjašnjavaju u čemu je problem i koliko im još treba vremena. Tako da ne mogu ni predvidjeti mogući datum tehničkog pregleda zgrade jer zapravo nemam potpunu informaciju. Znam da je sustav grijanja izveden prema projektu i cilj je da on funkcionira. Ne znam radi li se o nekom kvaru ili poteškoći s grijanjem, a bilo bi logično da imam potpunu informaciju i da znam zašto im toliko treba vremena, ističe Mrčela istaknuvši kako će Ministarstvo kao investitor zatražiti od izvođača i od nadzora da se očituje i da se vidi u čemu je problem.

Poliklinika još nije ni počela s radom, a toliko se dugo gradi da je već i “zahrđala”. Naime, po novouređenoj fasadi iz željeznih okna lagano se razlila hrđa.

– Vidjela sam i ja to neki dan kad sam prolazila. To će se isto morati urediti prije tehničkog pregleda, naglasila je Mrčela.

Izvor: ZL/ZDanas

Foto: Zvonko KUCELIN