fbpx

MLADEN MODRIĆ OPET NA SUDU Padela prijetio vlasnicima portala ZADARdanas!

Zbog kaznenog djela prijetnje u petak je na Općinskom sudu u Zadru počeo postupak protiv zadarskog poduzetnika Mladena Modrića Padele (57). Postupak vodi sutkinja Ana Zrilić, a Modrić se optužnicom zadarskog Općinskog državnog odvjetništva (ODO) tereti za prijetnje koje je ovo ljeto na ulici uputio Marku Grzunovu i Zrinki Božajić, vlasnicima portala “ZADARdanas”.

Iako je suđenje trebalo formalno započeti u 9 sati, rasprava je na koncu odgođena za svibanj zbog Modrićevih zdravstvenih komplikacija. Nakon što je sutkinji predočio liječničko opravdanje, njegov odvjetnik Andrej Korljan naveo je, naime, kako Modrić nije mogao doći na ročište jer je imao astmatični napad.

Za kazneno djele prijetnje Modrić je još 2013. nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od deset mjeseci zatvora s tri godine kušnje jer je prijetio tadašnjem načelniku kriminalističke policije PU Antunu Novoseloviću.

Incident između Novoselovića i Modriča dogodio se u listopadu 2010. godine u zadarskoj konobi „K Marjanu“, gdje je Modrić, prema optužnom prijedlogu, Novoseloviću zaprijetio rekavši mu: “Što je, smeće pandursko, što dolaziš ovamo, slomit ću te, polomit ću te, tijesan će ti biti grad, iselit ću i tebe i tvoju obitelj iz grada.

Izvor: zadarski.hr/ZDanas