fbpx

Šešelj izvrijeđao Kolindu, Pusić i Matića, prijeti da će zapaliti još jednu zastavu

RATNI zločinac Vojislav Šešelj nastavlja s provokacijama kao da mu sloboda ovisi o poticanju niskih strasti unutar i izvan Srbije.

“Ja sam za moju dragu Kolindu vrlo značajan jer ono što može dobiti od mene, ne može dobiti ni od koga drugog’, rekao je Šešelj u petak pred televizijskim kamerama uz smijeh i podršku okupljenih pristaša.

Mediji pišu da je riječ o replici na ocjenu hrvatske predsjednice da je Šešelj “politički marginalan”.

Današnji istup je ipak nešto blaži od siječanjskog kad je “vojvoda” izjavio da neće umrijeti dok seksualno ne zadovolji Grabar-Kitarović.

“Draga moja Kolinda, ja sigurno neću umrijeti dok tebe seksualno potpuno ne zadovoljim. Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirano mogu izdahnuti”, napisao je početkom godine Šešelj na svom Twitter profilu.

“Da zapalim još jednu zastavu?”

Ponovo je Šešelj danas bio pred palačom pravde u Beogradu, gdje je ranije ovog tjedna zapalio hrvatski zastavu, a gdje se vodi postupak za rehabilitaciju četničkog generala Draže Mihailovića. Novinari su ga pitali ima li neku novu poruku za Hrvatsku na što je Šešelj odgovorio: “Hoćete li da i danas zapalim jednu hrvatsku zastavu?”.

Iako srpski mediji najavljuju da će Šešelj u haški pritvor biti vraćen do kraja mjeseca, on tvrdi kako o tome ništa ne zna. “Iz Haaga bar meni nije stiglo ništa novo. Pitajte Vučića, možda je njemu stiglo”, rekao je Šešelj, a prenosi agencija Beta.

“Vesna Pusić sere gluposti”

U sličnom je tonu prošao i Šešeljev intervju za tabloid Kurir. “Želim što prije skupiti dovoljan broj tenkova kako bih s njima ušao u Zagreb”, izjavio je Šešelj, a na pitanje kako to planira postići odgovara da još ne zna.

Na pitanje koliko je ta njegova namjera realna, Šešelj odgovara: “Vrlo je realna. Čim se Hrvatska tektonski trese, znači da je realna”.

Komentirao je i izjavu Vesne Pusić, koja ga je nazvala nevažnim marginalcem iz prošlosti. “Kad ja govori, svi o tome kasnije pričaju, a kad Vesna Pusić sere gluposti, na to se nitko ne obazire. Po tome se vidi tko je marginalac”, kaže Šešelj.

Najnovije Šešeljeve ispade Predrag Matić popratio je komentarom “Idi se bre leči”. Šešelj mu odgovara: “Ja sam bolestan od raka. Možda se izliječim, a možda ne. A što se tiče ministra Matića, on možda nije bolestan, ali je Hrvat, što je božja kazna gora od svake bolesti”.

Izvor: Index.hr/ZDanas