fbpx

PK JADERA 43 medalje sa županijskog natjecanja u Biogradu

Dana 11. kolovoza 2015. na otvorenom 50m bazenu Ilirija u organizacji PK Dupin održano je uzvratno ljetno Županijsko prvenstvo. Na natjecanju je nastupilo 157 natjecatelja iz 3 plivačka kluba naše županije te ekipa iz VK „Brodograditelj“ Betina koja je nastupila sa 12 članova, PK Zadar je nastupio sa 40 natjecatelja, PK Dupin sa 76 natjecatelja, a PK Jadera sa 29 natjecatelja. S obzirom da su naši plivači na zasluženoj pauzi nismo ih sve uspjeli okupiti te smo nastupili u manjem broju, no iako je naših članova bilo 29  vratili su se kući sa 43 osvojenie medalje ( 24 zlatnih, 12 srebrnih, 7 brončanih). Propozicije natjecanja su bile iste kao i u Zadru, natjecatelji su nastupali u 7 kategorija: A – 2000. i stariji, B – 2001/2002, C -2003/2004, D -2005, E- 2006, F -2007 te G – 2008. i mlađi. Dok su na programu također bile 50m discipline slobodno, leđno, prsno i delfin dok su najmlađi natjecatelji G kategorije plivali 50m noge slobodno.

Po dvije zlatne medalje su osvojili: Anja Bašić, Leo Bavdek, Duje Grgić, Lovre Jerak, Filip Smolić, Šimun Srzić, Ellena Šušteršić i Mirta Zubčić.

Dvije srebrne medalje su osvojili: Diego Bajlo, Piero Bajlo i Dorijan Marin

Po jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju su osvojili: Barbara Ćustić i Josip Bepo Srzić, dok su po jednu zlatnu i jednu brončanu medalju osvojili  Noa Kuman, Pavle Mandić, Mate Molna i Roko Zubčić, a jedno srebro i jednu broncu osvojio je Vito Petani.

Do zlatnih medalja doplivali su i Ana Grubelić te Andrija Smolić.

Srebrne medalje su osvojili Stjepan Baraba Čulina, Dora Grubelić i Anđelo Šabić dok su brončane medalje osvojili: Roko Grgić i Paula Surać. 
Na donjem linku možete pogledati kompletne rezultate s natjecanja i fotogaleriju. Čestitamo svim plivačima na odličnom nastupu na ovom natjecanju. Redovni treninzi se nastavljaju u rujnu. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na 098/976 35 23 ili info@pk-jadera.hr

KLIKNI ZA FOTO GALERIJU

Ekipa koja je nastupila na natjecanju: Diego Bajlo, Piero Bajlo, Stjepan Baraba Čulina, Anja Bašić, Leo Bavdek, Barbara Ćustić, Duje Grgić, Roko Grgić, Dora Grubelić, Ana Grubelić, Lovre Jerak, Petra Kovačević, Noa Kuman, Pavle Mandić, Barbara Marin, Dorijan Marin, Mate Molnar, Mia Molnar, Vito Petani, Filip Smolić, Andrija Smolić, Duje Srzić, Šimun Srzić, Josip Bepo Srzić, Pula Surać, Anđelo Šabić, Ellena Šušteršić, Mirta Zubčić, Roko Zubčić

Treneri koji su vodili ekipu: Marijan Čulina, prof i Edgar Nimac.

ZDanas