fbpx

“BRUNO MARIĆ TI VEČERAS NEĆE ŽIV IZAĆI IZ SPLITA” Dinamo i sudac prijavili policiji Pavasovića Viskovića zbog prijetnji smrću!

Bruno Marić ti večeras neće izaći živ iz Splita! – rečenica je Ljube Pavasovića Viskovića zbog koje je Dinamo ovog odvjetnika i predsjednika Nadzornog odbora Hajduka prijavio policiji za prijetnju smrću spomenutom sucu.Prijava je došla iz Dinama jer je navedenu rečenicu Pavasović Visković izrekao Krešimiru Antoliću, direktoru sigurnosti tog kluba, a kako neslužbeno doznajemo, kaznenu prijavu podignuo je i sam sudac Marić.

Do incidenta je došlo, kako neslužbeno saznajemo, za vrijeme sudačke nadoknade u kojoj je dosuđen kazneni udarac za Dinamo. Naime, Pavasović Visković prišao je Antoliću i izgovorio mu gore navedenu prijetnju. – Otišao sam do terena ne bih li pomogao našim igračima i treneru da izađu s terena budući da je atmosfera bila poprilično napeta i agresivna. Tamo sam vidio Ljubu Pavasovića Viskovića kako nasrće prema Bruni Mariću s Goranom Vučevićem. Čuo sam da mu je vikao ‘govno’, a meni se ponovno obratio sa ‘Bruno Marić se s vama vozi u autobusu’ na što ja nisam reagirao, izjava je direktora Antolića, koju je ponovio i u splitskoj policiji.

Nije to bio posljednji susret Antolića i Pavasović Viskovića na Poljudu jer je Dinamov direktor sve prijavio i delegatu utakmice Davoru Iviću što je u prolazu čuo i Pavasović Visković te potvrdio kako je izrekao te prijetnje sucu. Bez navođenja identiteta privedenog, iz splitske policije odgovorili su nam kako je tijekom večeri jedna osoba pozvana na razgovor zbog sumnje u počinjenje kaznenog dijela prijetnje. – U tijeku je obavljanje izvida, a o svim utvrđenim činjenicama izvijestit ćemo nadležno državno odvjetništvo – dodali su.

U svakom slučaju, ako policija utvrdi prijetnju i državno odvjetništvo podigne prijavu protiv Pavasovića Viskovića, činjenica je kako bi upravo on bio ujedno i prva ‘žrtva’ izmjena Zakona o sportu. Tim je izmjenama, podsjetimo, iz okruženja bliskog Hajduku inzistirano na uvođenju članka kojim se zabranjuje rad u sportu svakome s presudom za neko kazneno djelo.

Pavasović Visković: Bio je verbalni obračun, nema govora o prijetnji
Došlo je do verbalnoga obračuna između mene i Brune Marića i izvrijeđao sam Marića jer nisam mogao trpjeti što nam je radio tijekom cijele utakmice. Gospodin Antolić se valjda zabrinuo za Marićevu sigurnost koja ničim nije bila ugrožena pa je u svojoj maniri iskonstruirao prijetnju koje nije bilo, rekao nam je u telefonskom razgovoru Ljubo Pavasović Visković, pritom demantirajući informacije da je priveden zbog prijetnje Mariću.

Izvor: Jutarnji.hr