fbpx

Zadarska policija raspetljava obračun braće u Visočanima

Zadarska policija uspjela je raspetljati obračun braće u Visočanima, koji je na svu sreću prošao bez većih posljedica iako je zamalo mogao prerasti u ozbiljan incident.

Policija je jučer započela istraživati napad na dvojicu braće rođenih 1986. i 1991. godine koji se dogodio u Visočanima u subotu u 20.30 sati. Prema prijavi, braću je fizički napalo nekoliko osoba pri čemu je jedan napadnuti zadobio lakše tjelesne ozljede. Zadarska policija privela je dvojicu osumnjičenih koje se dovodilo u vezu s napadom u Visočanima, a onda se sve raspetljalo.

Sukob je izbio između braće Š.V. (21) i A.V. (27) s drugom braćom A.K. (27) i M.K. Kako neslužbeno doznajemo, radi se o braći Verunice koji su se sukobili s braćom Kneževići. Kako je utvrđeno, događaj je počeo u subotu oko 22 sata u Visočanima kada su braća Verunice zaustavili vozilo u kojemu su bila braća Kneževići, s kojima su očigledno imali nekih nerazjašnjenih računa.

Posvađali su se s njima i onemogućili im prolazak automobilom pri čemu je bilo i naguravanja.

Pola sata kasnije, ispred kafića u Visočanima, Kneževiće je napala skupina u kojoj su bili braća Verunice i taj je događaj prijavljen policiji. Uz međusobno naguravanje, sukobljeni su se razišli, da bi u noći oko 1.30 na vrata kuće Verunica došli braća Kneževići te je sukob opet eskalirao pri čemu je jedan od napadnute braće dobio letvom po leđima, ali je sve završilo samo s lakšim ozljedama.

Policija je na kraju okončala slučaj tako što je prekršajno prijavila Š.V., A.K. i M.K.

Izvor: SD/ZDanas