fbpx

DOSTOJAN OPROŠTAJ Mercedes se od druge generacije CLS-a pozdravlja modelima Final Edition

Njemački proizvođač Mercedes oprašta se od druge i još uvijek aktualne generacije CLS-a i to posebnom izvedbom modela naziva Finale Edition.
Paket opreme bit će dostupan s limuzinskom i karavanskom Shooting Brake verzijom s tom razlikom da će od standardnih verzija odstupati dodatnom opremom. Izdvojiti tako treba vanjski AMG Line paket, odnosno kromiranu masku, nove branike više sportskog izgleda, dvostruke završetke ispušnih cijevi, 19-colne naplatke crne boje i još čitav niz ukrasa koji tako dobro izgledaju u najavi.

Dodati treba i LED prednja svijetla, zatamnjena stakla i šiber što sve osnovnu cijenu podiže za više od 8,000 eura pa je startna cijena modela sada u potpunosti približena svoti od 55,000 eura u Njemačkoj.

Pogled u unutrašnjost vozila otkrit će interijer presvučen crnom kožom, višestruko prilagodljiva grijana prednja sjedala, upravljač s ravnim donjim dijelom s Dinamica microfiber preslakom, srebrne ručice mjenjača i slične lijepo uklopljene detalje.
Dolazak novog Mercedesovog aduta na tržište očekuje se krajem ove ili početkom sljedeće godine, a prema nekim najavama Shooting Brake taj proces promjene neće ‘preživjeti’.

Izvor: net.hr/ZDanas