fbpx

SABINA GLASOVAC Zadar nije utvrda HDZ-a ni konzervatizma i ne pristajemo na to

Zadar nije utvrda HDZ-a, ni konzervatizma i ne pristajemo na to, ističu u koaliciji SDP-a, HNS-a i HSS-a. Ne dozvolimo da desetak tisuća glasova, koliko HDZ dobije, odlučuje o našoj sudbini. Izađite na izbore i podržite naš projekt novoga Zadra, ističe kandidatkinja za gradonačelnicu, Sabina Glasovac.

Zadar je sada utvrda klijentelizma i nepotizma iz kojeg mladi odlaze. U njemu se građani proglašavaju mrtvima kako bi im se uzurpiralo zemljiše, a prostorni planovi se mijenjaju prema interesima lobija, a ne javnim potrebama. Zadar je utvrda lošeg kontinuiteta koji ga u posljednje 4 godine drži u stagnaciji i mi ćemo to promijeniti, ponovila je u svom današnjem obraćanju građanima Glasovac.

U 4 godine u Zadru se ništa nije radilo istaknuo je HNS-ov Kristijan Kovačević, zamjenik kandidatkinje za gradonačelnicu. Pred izbore su otvorena gradilišta samo da se stvori dojam kako se nešto radi. I to sve uoči izbora.

Pozivam građane da u sebi pronađu revolt i da konačno izađu na izbore, kaže SDP.ov Erol Gaši, jer jedino tako ćemo prestati biti grad iz kojeg se odlazi.

Nećemo davati nikakva nerealna obećanja, ali možemo jamčiti niže cijene vrtića, povećanje rodiljnih naknada i učeničkih i studentskih stipendija. Dom za umirovljenike mora biti infrastrukturni prioritet. Ako za to nema novca sufinacirat ćemo privatne domove umirovljenika, navela je kandidatkinja za gradonačelnicu Sabina Glasovac

Potaknut ćemo razvoj civilne scene. Mladima se već desetljećima obećavaju prostori za njihovo djelovanje ali sve ostaje a obećanjima pa će tako ostati i najnovije obećanje ministra Gorana Marića Okosnica našeg program su pošteni javni natječaji i javna poduzeća ne smiju biti dio političke trgovine, već ih trebaju voditi stručnjaci.

Sabina Glasovac osvnula se i na dolazak premijera Plenkovića u Zadar i rekla kako se nada da neće zaboraviti sve što je obećao te da će s njezinim timom, ako Vlada preživi, surađivati na dobrobit građana Zadra nakon 21. svibnja .

Glasovac kaže da je centar Mocire, zloupotrebljen u kampanji. Ministrica Murganić je rekla da niti jedna vladda nije kriva za Mocire, no to baš i nije točno, jer se zna tko je potpisivao štetne ugovore.

Ne dozvolimo da desetak tisuća glasova, koliko HDZ dobije, odlučuje o našoj sudbini. Izađite na izbore i podržite naš projekt novoga Zadra, istaknula je kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra , Sabina Glasovac.

ZDdanas/HRT Radio Zadar