fbpx

MARKO PUPIĆ-BAKRAČ U HDZ-u se boje da ih Ante i ja ne prebijemo!?

Vijećnik u Županijskoj skupštini Marko Pupić-Bakrač priopćenjem se osvrnuo na postupak povećanja naknada županijskim vijećnicima. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Vladajuće je uhvatila potpuna paranoja zbog povećanja vijećničkih naknada županijskim vijećnicima. Na sjednici Županijske skupštine 14. 07. 2017. godine po hitnom postupku povećanje naknade u ime kluba HDZa predložio je Željko Šoša. Sada je taj prijedlog na sjednicu skupštine stavio klub HSP AS i HRASTa.

Obrazloženje toga salta mortale od strane županijskog vijećnika Dalibora Barešića (HSP AS) je krajnje bizarno. Mi ih kočimo u humanom činu povećanja naknada samima sebi!? U HDZ-u se boje da ih Ante i ja ne prebijemo!? Hrabri vatrogasac Šoša i tenkista Lončar se boje!? Naravno Dalibor se ne boji jer je on hrabar. Daliboru se malo pošemerilo pa miješa značenje izraza biti hrabar i biti supozitorij.

Ante i ja smo toliko opasni da svaki dan nekoga prebijemo. Kad nemamo koga iz obijesti šaljemo zaštitare sami na sebe, bacamo bombe u vlastita dvorišta…

O tempora o mores.

Vijećnik u Županijskoj skupštini
Zadarske županije
Marko Pupić-Bakrač