fbpx

DRŽI VODU DOK MAJSTORI NE ODU Ovakva situacija na Jazinama II nedopustiva

“Drži vodu dok majstori odu – Vol. 2” naziv je priopćenja za medije kojeg je uputio Zadarski blok, koalicija koju čini šest političkih stranaka Akcija mladih, MODES, HSLS, MOST, Naprijed Hrvatska! – Progresivni savez te HSS.

Podsjetimo, nedavno je na isti komunalni problem na drugom gradskom predjelu, Ričine, na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća upozorio viječnik Akcije mladih Kristijan Kotlar, a gradonačelnik Branko Dukić je kao skorašnje rješenje za ovaj problem istaknuo apliciranje Vodovoda za sredstva za obnovu.
– Povodom učestalih problema s vodoopskrbom Jazina II, preciznije Ugljanske i Kaljske ulice, Premudskog, Rivanjskog i Žmanskog prilaza izražavamo nezadovoljstvo postojećim stanjem i brzinom sanacije stalnih pucanja vodovodnih cijevi.

Radi prevencije daljnjih pucanja salonitnih cijevi pritisak vode je snižen do neupotrebljivosti, već na prvim etažama vode nema.

Iako je u planu sanacija vodoopskrbe, smatramo da je ovakva situacija nedopustiva za jedan proeuropski grad 21. stoljeća. Zadrani preskupo plaćaju vodu a isporuka iste je sramotna. Što uostalom dovoljno govori o radu zadarskog Vodovoda, poručili su iz Zadarskog bloka.