fbpx

OBRAT U POGLAVARSTVU Gradska uprava sada ne zna koliko im duguje Zdenko Zrilić i koje su njegove tvrtke!?

Klub vijećnika Akcije mladih i Mosta poslao je upit Gradu Zadru vezano uz dugove tvrtki Zdenka Zrilića prema Gradu Zadru. Odgovor Grada Zadra proslijedio nam je županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač uz kratat osvrt na isti:

– Poštovani, netko tko bi vodio grad u maniri dobrog gospodara znao bi koje tvrke su dužne gradu Zadru i u čijem su vlasništvu te bi poduzeo sve potrebne radnje da naplati ta dugovanja. Samo budala ništa ne zna, a samo pokvareni ljudi prave se da ništa ne znaju, napisao je u e-mailu Pupić-Bakrač.

 

Odgovor Grada Zadra prenosimo u cijelosti:

“Sukladno Vašem dopisu od dana 1. veljače 2019. godine kojim Gradonačelniku Grada Zadra, Uredu za unutarnju reviziju Grada Zadra te Upravnom odjelu za financije Grada Zadra, postavljate upit o primijenjenim instrumentima naplate dugovanja za sve tvrtke u vlasništvu fizičke osobe Zdenka Zrilića, ovim putem Vas molimo da točno navedete o kojim se pravnim osobama radi, obzirom da Grad Zadar nije nadležan za vođenje evidencija o vlasničkim statusima pravnih osoba.”

 

 

 


MLADEN MALTA PITAO GRADONAČELNIKA Tvrtka Jadera ima preko 9 milijuna kuna duga prema Gradu, a opet im produžavate ugovore o najmu poslovnih prostora?!