fbpx

RASPADA SE “UDRUGA BLOKIRANI” Vodstvo dalo podršku Grabar Kitarović, članovi ih masovno napuštaju

Nakon što je Udruga Blokirani objavila da daje podršku predsjedničkoj kandidatkinji Kolindi Grabar KItarović, nezadovoljni članovi su je masovno počeli napuštati.

Nekad krovna udruga svih blokiranih građana danas proživljava svoje najgore dane. Umjesto da zastupa interese svojih članova, predsjednica Udruge Miriam Kervatin otvoreno se stavila na raspolaganje HDZ-u. Treba podsjetiti da je Kervatin za HDZ odradila i prljavi posao u kampanji za Europski parlament kada se kandidirala kako bi oduzela dio glasova kandidatima poput Mislava Kolakušića i Dalije Orešković. Već tada članovi su počeli napuštati udrugu svjesni da ona više ne štiti njihove interese.

Proces raspadanja udruge ušao je u svoju završnu fazu otvorenom podrškom kandiatkinji stranke koja za svog mandata nije napravila ništa kako bi pomogla blokiranim građanima, a donošenje novog Ovršnog zakona rasteže do u nedogled. Zakon je poslan u čak treće saborsko čitanje, a njime nije zadovoljan nitko.

“Na temu odgode usvajanja Prijedloga novog Ovršnog zakona u hrvatskom Saboru razgovarali su danas, na dan 18.12.2019.godine u Sv. Petru u Šumi predstavnici Udruge Blokirani i Predsjednica Republike Hrvatske, Grabar Kitarović.

Izrazili smo zadovoljstvo što je do odgode usvajanja zakona došlo zajedničkim djelovanjem Udruge Blokirani i Pantovčaka prema Vladi Republike Hrvatske.

Predstavnici Udruge Blokirani su Predsjednici RH, Kolindi Grabar Kitarović, pritom, iskazali punu podršku reizboru za Predsjednicu Republike Hrvatske,” objavili su Blokirani na svojim web stranicama.

“Smatramo da je suradnja s Predsjednicom RH i više nego dobra, da je to maximum koja jedna udruga građana može u svom djelovanju postići, da za svoje ciljeve, ciljeve usmjerene na dobrobit cijele države dobije aktivnu podršku instituta Predsjednice države.

Zbog toga želimo da Predsjednica nastaviti obnašati časnu dužnost i sljedeće 5 godina na dobrobit Hrvatske, koja zna kako se može graditi država bolje, zajedničkim snagama i uvažavanjem argumenata, objavila je Udruga Blokirani.

Obavijest na njihovom Facebook profilu izazvala je salve kritika njihovih članova. Ovo su samo neke od njih:

“Jeste vi normalni izgorija vam mozak ma čija ste vi udruga”

“Ma šta je vama ljudi moji? Njoj je Hanžeković super lik!
Hebe se njoj za sirotinju i narod, laže kad zine.
Jako ste me razočarali!”

“Je strasno je puno pokazala i pomogla blokiranim građanima, narodu je puna kapa lopovluka hdz, kolonde, plenkija i ekipe, novi ovršni zakon im je isto vrh, pa jel vi stvarno mislite da je narod toliko glup?”

“Vi fakat niste normalni”

“Ne mogu vjerovati da ste podrzali Kolindu!!?! Prestrasno!”

Objavu na Facebooku kao i sve komentare možete pronaći ovdje: