fbpx

“Ministre Butkoviću, bura je u okolici Zadra prevrnula 7 kamiona, a vi nemate ni jedan kamion koji ima nosivost veću od 3 tone!”

Povodom današnjih prevrtanja kamiona zbog olujnog vjetra i problema uklanjanja istih sa prometnica, na Facebooku se oglasio Josip Deur čiju objavu prenosimo u cijelosti.


“Ministre mora, prometa i infrastrukture Oleg Butkoviću pazite da vas bura ne odnese!

Bura je u okolici Zadra prevrnula 7 kamiona!

Prije dva sata je dat nalog iz centrale “Hrvatskih cesta” i to “Oryx Grupi” kojoj ste putem natječaja upravo vi i vaši podređeni direktori “Hrvatskih cesta” povjerili posao uklanjanja pokvarenih i oštećenih osobnih i teretnih vozila i drugih stvari da se krene sa uklanjanjem kako bi se sa ceste uklonili prevrnuti kamioni te ista ponovno pustila u promet!

Do ovoga trenutka ne da cesta nije očišćena već se nije pojavilo ni jedno jedino specijalno vozilo za uklanjanje istih a rok za izlazak na intervenciju i početak uklanjanja je max 2 sata!

Jeste svjesni da je cesta zatvorena radi vas i da ste upravo vi i vaši direktori odgovorni za to?!

Treba li napomenut da je uklanjanje istih dobila tvrtka kojoj je vlasnik ista ona osoba preko koje ste putem natječaja za ministarstva nabavili ova službena vozila koja vam se kriju iza leđa?

Jel vam sada jasno zašto smo prosvjedovali?

Jel vam sada jasno da u cijeloj Zadarskoj županiji nemate ni jedan kamion koji ima nosivost veću od 3 tone a mi ovdje pričamo o kamionima ukupne težine 40 tona?

Jeli vam jasno da ti vaši kamioni točnije ugovornih suradnika “Oryx Grupe” moraju doći iz Splita i Otočca u Zadar i da ni jedna od te dvije firme nema zadovoljavajuću dizalicu iz natječaja?

Jel vam jasno da telefoni ovog trenutka zvone suludo svim tvrtkama koje to mogu obavit ali nisu ugovorni suradnici Oryx Grupe?

I onda se pitate zašto mladi napuštaju zemlju i zašto smo doživjeli demografski i gospodarski slom?!

Možete protiv nas ali protiv Boga nemožete.”, stoji u objavi.