fbpx

BELJAK: “Jedva čekam kada će bahati i napuhani Plenković morati čestitati Bernardiću”

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak komentirao je današnje gostovanje premijera Andreja Plenkovića u emisiji NU2. Nazvao ga je bahatim i napuhanim.

“Jedva čekam nedjelju 5. srpnja oko 22:00 sata, kad će ovaj napuhani, bahati, neiskreni samodopadnjaković biti prisiljen čestitati Davor Bernardić i Restart koaliciji na izbornoj pobjedi!”

Podsjetimo, Plenković je u HTV-ovoj emisiji rekao da je izborni program HDZ-a program za drugo poluvrijeme.

“Program koji smo predstavili zove se Sigurna Hrvatska. Ako želite zdravlje, gospodarski rast, onda je to odabir sigurne Hrvatske. Razlika između eksperimenta poput Miroslava Škore, jer on je eksperiment i onih koji nemaju iskustva u upravljanju poput Davora Bernardića, onda smo mi sigurni smjer”, kazao je Plenković.

Na pitanje s kim nikako nakon izbora neće koalirati odgovorio je: “U zadnje četiri godine doživio sam da vam neki ljudi stave neki papir na stol, kao predsjedniku najveće stranke u Hrvatskoj, i da će vam dati potporu ako date potpis da s tima i tima nećete. E, toga nema, to bacamo sa stola, to mičemo. Takve ucjene, isključivost ne prihvaćamo.”

Plenković kaže da i sada postoje neki akteri na političkoj sceni koji kroz artikuliranje svojih ideja i programa a priori govore o isključivosti prema nekim opcijama, a to nije dobro.