fbpx

HDZ je sa svojom predizbornom korona orgijom na Višnjiku direktno ugrozio sigurnost i živote građana te minirao zadarski turizam!

U vodu padaju bajke premijera Plenkovića o mitskoj HDZ-ovoj pobjedi nad korona virusom. Vidjeli ste ovih dana kako HDZ i vrh vlasti, vlada Republike Hrvatske predvođena Andrejom Plenkovićem zajedno sa lokalnim HDZ moćnicima Kalmetom, Longinom, Dukićem i ostalima,  zloupotrijebili su teniski turnir u Zadru i pretvorili ga u HDZ-ov predizborni korona party. Lokalni HDZ-ovci na vlasti nisu poduzeli niti jednu ozbiljnu epidemiološku mjeru kako bi spriječili širenje epidemije korona virusa čime su ugrozili sigurnost, zdravlje i živote građana te minirali zadarski turizam.

Nameće se pitanje da li je HDZ-ova vlast svojim predizborni korona partyjem minirala direktno zadarski turizam za ovu godinu.

Vlada Plenkovića htjela je iskoristiti teniski turnir u Zadru u dogovoru sa lokalnom HDZ vlašću za svoju predizbornu promociju. Time se postavlja pitanje jesu li čelnici HDZ-a u vladi i čelnici zadarskog HDZ-a zapravo bioteroristi? Naime, HDZ je napadao građane koji se nisu držali epidemioloških mjera nazivajući ih bioteroristima. Što su sada Plenković, Kalmeta, Longin, Karlović i ostali čelnici HDZ-a?

HDZ-vlast je direktno, politički i osobno epidemiološki i tehnički odgovorni zbog ponovne epidemije i izbijanja korona virusa u Zadru, kako nije bilo zabilježeno ni u prvom valu.

Mit Plenkovićeve vlade o njihovoj pobjedi nad korona virusom pokazao se kao obična obmana koja je pala je u vodu upravo na organizaciji HDZ-ovog predizbornog korona partyja na Višnjiku .

Sada se nameće pitanje hoće li Andrej Plenković snositi osobnu i političku odgovornost  za epidemiološku situaciju u Zadru? Hoće li odgovarati za ugrožavanje sigurnosti i zdravlja stanovnika grada Zadra kao i stanovnike šireg zadarskog područja?

Plenkoviću i Kalmetinoj mafiji u Zadru vrlo malo znači zdravlje i sigurnost i životi građana kad je u pitanju vlastita politička promocija.

Pozivamo policiju i DORH da se ispita kaznena odgovornost Andreja Plenkovića i podređenih za dovođenje u opasnost zdravlja i života ljudi u Zadru i širem zadarskom području kao i sportaša koji su sudjelovali ovih dana na turniru.

HDZ nam je priredio maestalni korona party u Zadru!

D. M.