fbpx

KOALICIJSKI PARTNERI Hoće li napokon HDZ i SDSS zajednički izaći na izbore?

Predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorad Pupovac, potpredsjednica Dragana Jeckov i saborski zastupnik u prošlom sazivu Boris Milošević, kandidati su SDSS-a na parlamentarnim izborima, odlučila je u nedjelju Glavna skupština SDSS-a u Vukovaru.

Milorada Pupovca, Draganu Jeckov i Borisa Miloševića Skupštini je predložio Glavni odbor stranke čija je sjednica održana prije zasjedanja Glavne skupštine.

“Više manje svatko tko nije zaslijepljen ideologijama, lošim politikama i tko naprosto ne vidi stvari kako stoje, vidi da Hrvatskoj manjka da bude funkcionalna i pravedna država. Prema većini svojih građana i u interesu većine svojih građana Hrvatska nije ni pravedna, ni funkcionalna država. Njezino pravosuđe nije ustrojeno tako da bi bilo pravedno prema ljudima koji traže pravdu”, izjavio je u svom obraćanju predsjednik SDSS-a Pupovac.

Kazao je kako je država osigurala zakonom autonomiju pravosuđu, ali, ustvrdio je, nije osigurala da pravosuđe bude zaštićeno od strane onih koji imaju veću moć od njih i veći novac.

“SDSS želi da se to promjeni”, poručio je Pupovac rekavši kako Hrvatskoj treba i tehnnološki napredak baziran na vlastitoj pameti, inovacijama, stručnosti i znanju.

Pupovac ovom prilikom nije komentirao hoće li na izbore napokon izaći zajedno sa HDZ-om s obzirom da su uvijek koalicijski partneri.