fbpx

Mladen Grdović izlazi na izbore na Kerumovoj listi

Pjevač Mladen Grdović našao se na drugom mjestu liste Hrvatske građanske stranke (HGS) Željka Keruma u 10. izbornoj jedinici na predstojećim parlamentarnim izborima.

Kerum je prvi na listi kao predsjednik stranke, drugi je Grdović, a na trećem mjestu je Igor Stanišić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Splita, piše Slobodna Dalmacija.

“Na predstojećim parlamentarnim izborima naše će liste biti ponuđene građanima u 9. i 10. izbornoj jedinici. U obje te jedinice idemo po pobjedu i uopće ne sumnjam u naš uspjeh. Ako uđem u sabor, zastupat ću samo interes građana koji mi budu dali glas i ono što Dalmatinci žele”, kazao je Kerum pri predaji liste pa objasnio koji je plan njegove stranke:

“Plan i program nam je riješiti infrastrukturu Dalmacije i stvoriti preduvjete za još bolji život ljudi. Mi smo prva stranka Dalmacije, a Mladen Grdović je simbol Dalmacije. Ja sam se dokazao kao čovjek koji živi za Split i Dalmaciju, koji pomaže i koji daje, a ne uzima. HGS je regionalna stranka i nakon što pobijedimo na predstojećim izborima, u ove dvije izborne jedinice, zasukat ćemo rukave kako bismo još više poboljšali živote svih stanovnika ‘najlipšeg dila svita'”, rekao je Željko Kerum.

HGS, odnosno Željko Kerum, svoje liste za parlamentarne izbore predao je u utorak navečer u prostorijama Hrvatskog sabora Državnom izbornom povjerenstvu (DIP).

Izvor: Hina