fbpx

BANGOURA: “Zadnji smo u svemu, a u paralelnom političkom svemiru caruju ‘plačibabe’, ‘udbaški drukeri’…”

Na retoriku predsjednika Zorana Milanovića koji se ovih dana verbalno razračunava s Miloradom Popovce, Gordanom Jandrokovićem, Vladimirom Šeksom, Žarkom Puhovskim itd. osvrnuo se poduzetnik i bivši tv voditelj Hamed Bangoura.

“Dok je 300.000 ljudi u blokadi i pod ovrhama, 1,5 milijuna na rubu siromaštva, 500.000 iselilo iz Hrvatske, prazna polja i seoski domovi, nedostatni u svemu, zadnji po svemu uz 6,5 milijardi kuna duga veledrogerijama, 800.000 penzionera s mirovinom do 2.500 kuna i prodajom svega što se još može prodati, za to vrijeme u nekom paralelnom političkom svemiru caruju: “Ružni, prljavi, zli, psihički oboljeli, plačibabe, protuhe, udbaški drukeri, korupcijski jataci, bijednici, hulje, falsifikatori, lopine, uzurpatori, štetočine, Superhikovi, Sove, drogeraši, lažovi, klevetnici, izluženi HDZ-ovci…”

Sve to je rječnik naših političara na najvišim funkcijama u državi u nedostatku jasne vizije kako spasiti građane, poduzetnike i državu od potpunog sloma i bankrota”, ocjenjuje Bangoura.

Ivan Zvonimir Čičak koji je gostovao je u emisiji HTV-a “Studio 4” rekao je kako je ponašanje Zorana Milanovića rezultat jedne dekonstrukcije političkog prostora u Hrvatskoj, koji se iz Sabora prelio među sve političare. Procijenjuje da Zoran Milanović neće stati.

“Urušava se povjerenje u političke strukture u Hrvatskoj. Zoran Milanović nije samo Zoran Milanović, on je predsjednik Republike Hrvatske. Mora voditi računa da se svakim njegovim potezom ili gradi ili urušava institucija predsjednika Republike Hrvatske. Isto je tako s Jandrokovićem, Plenkovićem i Saborom. Oni bi trebali voditi računa na koji način doprinose ugledu i povjerenju građana u te institucije. A pogledajte predsjednika Sabora Jandrokovića, pogledajte Plenkovića, ta količina oholosti koja je prisutna na našoj sceni je zastrašujuća”, ocijenio je Čičak.