fbpx

BANDIĆEVA KORUPTIVNA HOBOTNICA Jutros uhićeno još 8 poduzetnika i 2 zaposlenika Grada

I jutros uhićenja u Zagrebu. Prema neslužbenim informacijama, uhićeno je još najmanje 10 ljudi, među kojima je osam poduzetnika i 2 zaposlenika Grada Zagreba.

Kako Index doznaje, uhićeni iz Grada su iz komunalnih poslova i održavanja Grada. Sve je, kako doznajemo, povezano s davanjem mita. Poduzetnici su zaposlenicima Grada, sumnjaju istražitelji, davali mito za razne usluge.

Jučer je uhićeno više osoba povezano s Bandićem i Gradom Zagrebom, o čemu se čeka priopćenje USKOK-a. Radi se o sljedeća tri kraka:

Bandićevi vozači Džajo i Krajina te Denis Mohenski uhićeni su zbog korupcije na zagrebačkom Adventu.

Ana Stavljenić-Rukavina i Andrea Šulentić sudjelovale su, na Bandićev poticaj, u namještanju natječaja za ravnatelja bolnice Srebrnjak.

Kazimir Bačić, Milan Lončarić i Jelena Čeklić uhićeni su zbog korupcije. Naime, Bačić je posredovao između Lončarića i Bandića vezano za kompleks Vrtovi svjetla, koji se nalazi iza tornja TEŽ-a, na tom zemljištu, a povezani su navodno i zbog legalizacije objekta u Radićevoj ulici. U Radićevoj je Bačić dobio stan kao nagradu što je Lončarićev keš nosio Bandiću.