fbpx

MILANOVIĆ: Reći ću sinu da se učlani u HDZ – (VIDEO)

Predsjednik Zoran Milanović danas je komentirao još jednu u bezbrojnom nizu afera HDZ-ovaca. Tako je prilikom izjave za medije rekao kako je danas pročitao da je istaknuti HDZ-ovac Ante Sanader uhljebio sina u vatrogasnoj udruzi u kojoj je šef i koja živi od novca poreznih obveznika.

“Prije dva dana nagovoriše ga da u ime stranke osuđene za kriminal, nepotizam i pljačku izađe pred kamere i komentira mene. Čini mi se da mu je bilo čak malo i neugodno. Dogodi se i to, inače su besramni”, rekao je Milanović o Anti Sanaderu.

“Danas vidim da je sredio sinu posao. Gdje će suza nego na oko?”

“Govorio je o nekim mojim konzultantskim ugovorima. O kojim ugovorima, o čemu pričaš ti, čovječe? Netko mu je napisao gomilu laži, znaju da ih neću tužiti jer se tim stvarima ne bavim. I onda je otišao sav zamusan. Danas vidim da je sredio posao sinu, gdje će suza nego na oko, još jedan HDZ-ovac”, dodao je.

“Gdje će moj sin raditi? Taj tip, čija je supruga na parkiralištu našla smotuljak eura i strpala ga u gepek i vratila ga tek na poziv policije pola sata kasnije… I taj tip ima brka i obraza stati pred kamere u 60 i kojoj godini života čitati stvari koje su lažne i ponašati se po obrascu po kojemu se oni svi ponašaju… Ante Sanader, kakvo nesretno prezime, nikad na zelenu granu, to su novi vrhunci u niskosti”, rekao je predsjednik.

“Savjetovat ću sinu da se učlani u HDZ”

“Zaposlio je sina, koji je možda solidan u tome što radi, gdje drugdje nego u svojoj firmi koja je državna i koja ima proračun koji osigurava država koju vodi HDZ. Pitam, ako HDZ ima neki natječaj za mlade ljude, da se moj Ante javi na taj natječaj?” rekao je.

“Ja ću mu savjetovati da se učlani u HDZ. Ako Plenković može biti predsjednik HDZ-a, može i Ante Jakov Milanović biti pravni savjetnik”, zaključio je Milanović.