fbpx

Bangouru razbjesnila situacija kojoj je svjedočio u kafiću: ‘Napu*ite mi se svi, sve vas prezirem’

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik te vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija Hamed Bangoura ponovno je pokrenuo raspravu među pratiteljima na Facebooku komentirajući aktualnu situaciju u Ukrajini prepričavajući situaciju koja mu se dogodila u jednom kafiću.

“Sjedim u kafiću, a pored mene dva srednjoškolca pričaju o ratu i nuklearnom oružju. Umjesto da ganjaju cure, uživaju u prvim ljubavima uz dnevnu dozu školske nervoze, oni pričaju o ratu”, započeo je Hamed, a potom ‘bez dlake na jeziku’ jasno iskazao svoj stav glede situacije u Ukrajini.

“Napušite mi se svi svjetski lideri, gomilo u velikoj većini slučajeva neostvarenih, bešćutnih, jadnih likova kojima ništa nije sveto, a najmanje dobrobit njihovih građana i ljudski životi. Prije svega životi naše djece. Davno je u Vama, a kroz Vas i u velikoj većini nas umrla empatija za ljudsku patnju i bol. Patnju djeteta što gladuje u Africi i umire jer nema što da jede, preko djeteta koje plače jer otac odlazi u rat, do djeteta koje u jednom ukrajinskom skloništu kroz suze govori: “Znam, rat je. Vanja mi je rekao.” Jedini Bog kojem se iskreno molite je novac, a kroz njega moć. Napušite mi se! Sve Vas iskreno prezirem zbog Somalije, Iraka, Sirije, Jemena, Ukrajine… i svakog kutka ove planete u kojem ovog trenutka padaju bombe i uništavaju bilo kojem djetetu na svijetu svaku nadu u ljubav i sretnu budućnost”, zaključio je vidno bijesan.

Njegovu objavu lajkalo je preko tisuću ljudi, a sudeći prema komentarima, nije jedini koji je revoltiran onime što se događa u Ukrajini, ali i pojedinim drugim zemljama u svijetu.