fbpx

PULJAK: “Birači, nemojte na vlast vratiti mafijaše, lopove i kriminalce”

Kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak održao je u subotu konferenciju za medije na kojoj je pozvao sve građane Splita da izađu na izbore i ‘donesu čvrstu odluku da se grad Split više nikad neće vratit u ruke mafijaša, lopova i kriminalaca’.

Puljak je rekao da njegova stranka, kandidati za zamjenike i on iza sebe imaju samo svoje građane. “Nemamo niti crne fondove, niti mafiju, niti kriminalce nego imamo svoje građane koji žele red i da ovim gradom upravljamo i dalje na način kako smo deset mjeseci. Rugali su nam se da pilamo stupiće, a mi smo upozoravali da je to obračun s kriminalom i mafijom”, izjavio je Puljak.

Pozvao je građane grada Splita da izađu i izbore i da ‘odluče da ćemo im zavrnit špinu i zatvoriti butigu jednom zauvijek’. “Ako građani Splita ne izađu na izbore, onda grad Split se može vratit u ruke onih koji bi ga prodali za jednu teracu”, dodao je.

Ponovio je da je 26. lipnja dan splitske odluke. “Ono što je zanimljivo za sve vas je da se nalazite na djelu grada koji nema ingerenciju grada Splita, a ja se nalazim na djelu koji je pod ingerencijom grada”, istaknuo je Puljak.

Dodao je da će se, kada se vrate u Banovinu, on i njegovi zamjenici boriti za grad Split ima ingerenciju nad cijelim svojim teritorijem. “Pozivam vas da ne rasipamo glasove, nego da date glas meni kao kandidatu za gradonačelnika, mojim zamjenicima i stranci Centar da se grad više nikad ne vrati u ruke kriminalaca i lopova” zaključio je Puljak, prenosi Dalmacija Danas.