fbpx

KOLAKUŠIĆ POZIVA NA UJEDINJENJE OPORBE: HDZ je iznimno lako pobijediti na izborima, evo kako…

– Svi izračuni pokazuju da udružena oporba pobjeđuje HDZ bez problema, a da razjedinjena oporba opet osigurava novi mandat HDZ-u. Svi koji u oporbi tvrde da je HDZ zločinačka organizacija, a to čine sve političke opcije, imaju obvezu surađivati na uklanjanju HDZ-a. Oni koji to budu odbili, omogućit će nastavak HDZ-ovog kriminala i pljačke povijesnih razmjera, uništavanja države, ekonomije, masovna uhljebljivanja desetaka tisuća članova HDZ-a i nepotrebne smrti građana uslijed kaosa zdravstvenog sustava, smatra europarlamentarac Mislav Kolakušić dok najavljuje povratak na hrvatsku političku scenu.

– HDZ nije nepobjediva mitska zvjer već obična nakupila puževa golaća. Budućnost Hrvatske je u rukama oporbe. Naime, protiv HDZ-a na izborima glasa 65% birača jer u njima vidi korumpiranu zločinačku organizaciju. POdrška birača od 65% daje nam za pravo očekivati da je iznimno lako poraziti HDZ na izborima, ukoliko čelnici oporbenih stranaka to žele? Imaju 65% podrške građana a HDZ na izborima pobjeđuje. Kako to? Zato jer pojedinačni izlasci i manje koalicije uvijek daju isti rezultat a to je – pobjeda HDZ-a. Ako birači budu zahtijevali od svojih stranaka i neovisnih kandidata da idemo svi zajedno na izbore, poraz HDZ-a je nepobitna činjenica’, smatra Kolakušić.

Ujedno upozorava na tradicionalni problem hrvatskog biračkog tijela.

– Ukoliko zbog ideoloških ili nekih drugih razloga birači budu tražili da se ne ide s ovom ili onom političkom opcijom, pobjeda HDZ-a na idućim izborima je nažalost sigurna. Dolazi vrijeme kada svako od nas mora preuzeti dio odgovornosti i donijeti ispravne odluke. Jer pobjeda na izborima ovisi isključino o biračima’, zaključuje Kolakušić.