fbpx

PUPIĆ-BAKRAČ: Mamicu vam hebem kriminalnu, zločinačku, bolesnu…

Županijski vijećnik AM Marko Pupić Bakrač oglasio se na svom Facebook profilu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Opet mi piše onaj HDZ-ovac nečeš preuzmeš odgovornost , budeš negdi direktor. Oće reć prodam dušu vragu za osobnu korist. Problem je što meni ne triba da prodajem dušu vragu za bilo kakvu “korist” jer imam dovoljno a i ne želim prodavati dušu vragu. Ne može on to shvatiti da ja ništa neću i ništa mi ne triba nego se tu nešto borim na korist vlastite štete, hapse me, maltretiraju, šalju poreznu, na djecu mi udaraju a ja još žešći. Kako očekivati od čovjek niske razine svjesnosti i bez minimuma duhovnosti, jednog HDZovca da shvati da u životu osobna korist i materijalno nisu prioriteti u odnosu na druge bitnije stvari. Očigledno nikako. Upali ste mi u kuću u 6 sati ujutro, maltretirali cijelu obitelj, montirali 3 kaznena progona , sinu doktoru znanosti na razgovoru za posao u bolnici davali ste 0,2 boda jer je moj sin… I vi meni nudite što? Da mi nešto date a zauzvrat ja ću prestati napadati vašu sodomu i gomoru, priznati legitimitet kojekakvih Kalmeta, Longina, Plenkovića, Šimičevića, kriminalaca, lopova , bijednika… E moj Joso pa ne bi da mi kožu deru.
Neposredno nakon oslobođenja žena mi se zaposlila u ZL Zadar. Sve porušeno, direktor idiot HDZovski, totalno nesposoban. nema plaće , firma upada u sve veće dubioze, ništa se ne radi i ne obnavlja. Vidi Katica di to vodi, u uništenje tvrtke i zatvaranje aerodroma kao što su slični hadzovski kreteni uništili preko 30 tvrki u Zadru. Sa par kolega dižu štrajk. Smjenjuje se nesposobnog direktora sklonog neradu, malverzacijama i kriminalu. I što sad ? Kako riješiti problem ? Leti jedan avion Croatia airilenesa iz Zagreba, prihoda nema, rashodi nekoliko puta veći, 6 neisplačenih plaća , dug 11 milijuna kuna… Nitko neće prihvati upravljanje utopljenikom. Predsjednik NO dolazi Katici i kaže ti si ovoj štrajk zakuhala ti i rješavaj . Reći ću ministru Lužavcu da te imenuje za direktoricu. Ona dolazi kući kaže meni ja to ne mogu i ne želim. Kažem ja ti to možeš , kad je moga onaj debil prije tebe biti direktor možeš i ti sto puta bolje i ti to moraš, moraš pokušati nešto napraviti . Što bi to nešto bilo u tom momentu ne zna ni ona ni ja ni bilo tko drugi. I tako ode predsjednik NO kod ministra Lužavca i predloži nju za direktoricu. Ovaj je postavi za v.d , Kalmeta kao gradonačelnik i član Skupštine glasa protiv. Pita ga Lužavec imaš li ti koga svog ? Nemam kaže . Lužavec sazove novu Skupštinu za koji misec . Na dnevnom redu imenovanje direktora ZL. U međuvremenu Kalmeta po gradu traži koga bi za direktora nitko neće da se uhvati spašavanja utopljnika . Na Skupštini prijedlog da se imenuje Katica, Kalmeta opet glasa protiv. Pita ga Lužavec imaš li koga svog ? Nemam kaže Kalmeta. Zašto onda glasaš protiv ? Eto tako.
Nakon preuzimanja funkcije Katica formira ekipu kreću u izradu projekata obnove. Počinje se sa gradnjom i obnovom . Od povrata PDVa ima neko vrijeme za plaće u međuvremenu pokušava oživjeti promet na ZL . Stupa u kontakt sa niskotarifnim prijevoznikom Ryanairom . Dolazi njihov direktor za promet u tada neku za njih vukojebinu. Nakon niza sastanaka i uvjeravanja kaže čovjek znate što toliko ste dosadni i naporni , početi ćemo letiti na Zadar . Ako se avioni ne budu punili poisti će me ovi moji. I tako je krenulo, punili su se. Svake godine je bilo sve više letova i putnika. ZL je cvala a s njom i turizam Zadarske županije . Da ne pričam kako se Katica borila sa kojekakvim hdzovskim debilima koji su govorili da to Zadru nije potrebno, sama skupljala novac za subvencioniranje letova, umjesto da to rade trutovi iz TZ . Godine danonoćnog rada, odlična konekcija sa samim vrhom Ryanaira.
Katica je smjienjena kako je smijenjena 2013 godine i potjerana sa ZL . Do trenutku kada je smijenjena izgrađena je potpuno nova, jedna od najmodernijih ZL, radnici su imali plaće među najvećima u RH, na računu ZL je bilo 36 milijuna kuna. S Rynairom su bili već gotovo završeni pregovori oko toga da im Zadar bude jedan od hub aerodroma te da lete i preko zime a bili su i započeti pregovori sa pojedinim kruzerski kompanijama da se njihovi kruzeri pune Gaženici preko ZL Zadar. Njezinim odlaskom to nikada nije realizirano. Prema proekcijama i poslovnim planovima te dogovorima sa vrhom kompanije Ryanair 2015 godine ZL Zadar je trebala dohvatiti brojku od 2 milijuna putnika . Koliko ima danas ?
Nakon odlaska sa ZL napokon smo imali vremena da se uhvatimo svojih projekata, aktiviramo dotad neaktivnu imovinu . Tako da se može reći da je za obitelji njezin odlazak sa ZL jedan od boljih dana.
I sad meni Joso nudi nekakva direktorska mjesta da pređem na tamnu stranu, poklonim se Donu . Da crnčim da nešto dignem da bi me na kraju smijenili i popljuvali ? Ajd što misli da sam ja beskičmenjak ko i oni , ko i većina, al što misli da sam blesav ?
Ne želim ja nikakve funkcije, saborski mandat, ništa meni to ne triba… Čak niti biti vijećnik, tu sam samo da govorim , remetim vam zločinačke planove.
Jedino što bih ikada prihvatio , žrtvovao bih svoje vrijeme nauštrb privatnog života i poslova za funkciju s koje bih mogao pokrenuti istrage , sve vas pohapsiti za što imam volju, znanja i načina kako i što. Mamicu vam hebem kriminalnu, zločinačku, bolesnu …