fbpx

RUBEŠA: Završio je posljednji čin predaje, tobože nezavisne liste Enija Meštrovića

Gradski vijećnik AM Ante Rubeša poslao je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti.


Poštovani, odabirom politički podložnog člana NO KK Zadra, završio je posljednji čin predaje, tobože nezavisne liste Enija Meštrovića. Iako je krezubi alijas Enija, Ričard, ovako nešto u kampanji i najavljivao, nitko se nije nadao da se tako nešto može obistiniti. Nažalost i ova se „nezavisna lista“, niti dvije godine nakon izbora, poistovjetila sa svim onim nezavisnjacima, koje su joj prethodile i koje su nedugo nakon izbora, postale ekspoziture izvršne vlasti. Najkriminalnijeg ogranka hdz-a u državi. 

Krenulo je s renatom peroš, dinosaurima, renom sinovčićem i sada sa enijom meštrovićem i radetom. Iako se smatra da je renata peroš dosad počinila najveću prevaru svojih birača, samo zbog činjenice da se tada u GV direktno birala izvršna vlast, odnosno gradonačelnik. Ovim činom Enio Meštrović se svrstava uz njen bok, zbog činjenice da je hdz po prvi put u 30 godina ostao bez većine u GV, koju joj je sad povratio ovaj performer skupa s onim pokvarenjacima iz sdp-a. 

Ovim aktom Meštrović je svoju listu iz nezavisne, transformirao u rezerviranu listu. Rezerviranu samo za jedan cilj, izglasavanje hdz-ovog proračuna. Pitanje je da li su svi vijećnici „rezervirane liste“ upoznati s činjenicom da su posljednjeg nadzornika dogovorili osobno Meštrović i gradonačelnik Dukić? Sada, prilikom predstave za narod zvane „pregovori o proračunu“, neće biti potrebno micati gradonačelnika, kako bi Ćurković i Babić preveli žednog Enija preko vode te mu lažima nahranili ego. 

Prošlo je već evo 5 mjeseci a ništa se nije promijenilo, niti jedan usvojeni amandman nije krenuo s primjenom, kao i što smo najavljivali da će biti. Od svojih želja pristali su na 10 posto, hdz im prihvatio jedan, a primijenili 0 posto. Radi sitnih interesa i mrvica sa stola, primitivaca i pokvarenjaka, upropaštena je još jedna prilika da se hdz-u pokaže da u ovom gradu još žive Zadrani, ma koliko god nas oni htjeli raseliti i rasprodati…