fbpx

ČITATELJI: “Grad Zadar potiče nered, uništavanje svega kulturnog i gradskog i svodi nas na grad korupcije i grad velikog kapitala”

Povodom ilegalne gradnje u Arbanasima ponovno su nam se obratili građani (podaci poznati redakciji) čiji dopis i slike prenosimo u cijelosti.

“Bespravna cesta bez građevinskih dozvola i bez rješenja otpadnih voda bez sanira talijanskog bunkera koji je nasred ceste je završena.

Obavještene su sve institucije, policija, komunalno redarstvo, građevinska inspekcija i nitko nije htio da pozitivno reagira, to jest, da obustave izgradnju ceste bez građevinske i drugih dozvola.

Privatni investitori tvrde da su oni Grad Zadar i da oni upravljaju sa svime. Je li tu posrijedi financijsko-politička moć ili je tu netko u Gradu Zadru i navedenim službama debelo pogodovao i jeli to pogodovanje učinjeno zbog financijske i druge koristi pojedinaca u Gradu?

Jesu li svi pojedinci tj. građani Grada Zadra RH jednaki pred postojećim zakonima? Grad Zadar potiče nered, uništavanje svega kulturnog i gradskog i svodi nas na grad korupcije i grad velikog kapitala. U privitku Vam šaljem slike prije, tijekom i poslije asfaltiranja.”, napisali su čitatelji.


URBANOCID U ARBANASIMA Komunalna inspekcija se ne odaziva na pozive građana – oni se obratili medijima